Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hát Sziasztok!

Jelentem,minden viszgámmal leszámoltam.Méghozzá egész jól...Azt hiszem a 4 feletti átlagom cseppet sem szégyenletes.Vége a félévnek,index leadva,tárgyak felvéve...várom a következő félévet.

Addig is vissza van egy csodálatos nyári gyakorlat (remélem érzitek az iróniát a hangomból) a balatonlellei Fortunában (CBA a McDonalds mellett).Én leszek az a mindig vigyorgó (remélem) csajszi a bolt területén,állítólag főképp a pénztárban.

De ne rohanjunk annyira előre.Szombaton fellépésem van Balatonszemesen.Aki kíváncsi arra,hogy is táncolok,jöjjön bátran.Pontos időpontot nem tudok,de gyertek egész napra,lesz mivel lefoglalnotok magatokat.És a fellépés után :D.Andi barátnőm végre hazajött egy kis időre,úgyhogy vele bulizunk valahol Lelle és Szemes környékén.Remélem talizunk...De a biztos pont a szombatban:Roy és Ádám koncert Balatonszárszón :D:D:D.Végre....2 év elteltével újra itt.Igaz csak fél óra erejéig,de nekem az is sok.Jah,20:45-kor.És utánunk a vízözön.

Következő szombaton Balatonőszödön lesz fellépés,utána szombaton pedig végre irány Horvátország.Már várom.Igaz csal 2 nap,de akkor is....

Egyelőre azt hiszem ennyi.Amint történik valami,írni fogok.

Pussssssz Mindenkinek!

U.i.:teljes boldogság.....a következő bejegyzésben kifejtem ;)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

de van

(durcsanzs, 2008.06.20 15:30)

Mint említettem,beszámoló később.Bár egyre feleslegesebb,mert lassan mindenki tudja...

anitazsa@gmail.com

(ani, 2008.06.18 22:53)

hajós képek nem kerülnk fel? más beszámolód nincs is? :D :P
pusszii