Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ami eddig történt...elég sok minden...Sikeresen lezártam 1. évemet a főiskolán.Erre tessék,mindjárt végzős lettem...Rémálom...De ne szaladjunk ennyire előre.Túlvagyok egy kalandos nyáron.Szó szerint KALANDos. Aztán a nyári gyakorlat is megvolt és levezetésképp hétvégén is dolgoztam a parton.de mindent egybevetve nagyon jó kis nyár volt,egy jó kis Szüreti fesztiválos tivornyával.köszi Nektek!

Szeptemberben elkezdődött tehát az utolsó évem a főiskolán.ezt nemrég sikeres vizsgákkal zártam le,a körülményekhez képet jó eredményekkel. Most pihenek picit és aztán neki a szakdolgozatnak...Pihenés közben természetesen olvasok,barátaimmal vagyok,szórakozom és újabban bowlingozom is,de ezen még van mit finomítani.

3 képgalériát tettem fel.Sajnos nem minden kép kerülhetett fel,mert a tárhely mennyisége véges.De az összes képért jelentkezzetek msn-en: durcsanzs@hotmail.com  .

Bocsánat,hogy eddig nem jelentkeztem.Most már igyekszem gyakrabban új képekkel szórakoztatni titeket.A véleményeket természetesen várom!

Jó szórakozást!

 

Puszi Mindenkinek!